微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员、事业编、教师等考试资料40G!
ageementB.friendshipC.gapD.relationship 参考答案: B ----------------------------------------843 A.opinionB.imageC.espectationD.mind 参考答案: D ----------------------------------------944 A.beggedB.persuadedC.orderedD.invited 参考答案: B ----------------------------------------1045 A.successfulB.meaningfulC.helpfulD.useful 参考答案: A ----------------------------------------1146 A.trearedB.entertainedC.educatedD.respected 参考答案: C ----------------------------------------1247 A.cemeraB.radioC.bicycleD.typewriter 参考答案: D ----------------------------------------1348 A.consideredB.suspectedC.ignoredD.appreciated 参考答案: D ----------------------------------------1449 A.beliefB.requestC.criticismD.description 参考答案: A ----------------------------------------1550 A.teahingB.writingC.studyingD.reading 参考答案: B ----------------------------------------1651 A.nextB.sameC.onlyD.real 参考答案: C ----------------------------------------1752 A.cleverestB.wealthiestC.strongestD.bealthiest 参考答案: B ----------------------------------------1853 A.ebthusiasmB.sympathyC.fortuneD.confidence 参考答案: A ----------------------------------------1954 A.deliberatelyB.happilyC.traditionallyD.constantly 参考答案: D ----------------------------------------2055 A.winB.matchC.reachD.doubt 参考答案: B ----------------------------------------156.Which of the following aspects do the surnames in the passage NOT cover? A.Places where people lived.B.People’s characters.C.Talents that people possessed.D.People’s occupations. 参考答案: B ----------------------------------------257.According to the passage, the ancestors of the Potter family most probably _______. A.owned or drove a cartB.made things with metalsC.made kitchen tools or containsD.built houses and furniture 参考答案: C ----------------------------------------358.Suppose and English couple whose ancestors lived near a leafy forest wanted their new-born son to become a world leader, the baby might be named _______. A.Beatrice SmithB.Leonard CarterC.George LongstreetD.Donald Greenwood 参考答案: D ----------------------------------------459.The underlined word “descendants” in the last paragraph means a person’s _____. A.later generationsB.friends and relativesC.colleagues and partnersD.later sponsors 参考答案: A ----------------------------------------160.According to the passage,some people in North America favor killing wolves for all the following reasons EXCET that__________. A.there are too many wolvesB.they kill large numbers deerC.they attack cows and chickens for foodD.they destroy the wilderness plant life 参考答案: D ----------------------------------------261.Some people are against killing wolves because__________ . A.wolves help to keep the ecological balance in the wildemessB.there is too small a wolf population in the wildernessC.there are too many deer in the wildernessD.wolves are afraid of people and never attack people 参考答案: A ----------------------------------------362.According to those against killing wolves,when wolves eat other animals,__________. A.they never eat strong and healthy ones B.they always go against the law of natureC.they might help this kind of animals survive in natureD.they disturb the ecological balance in the wilderness 参考答案: C ----------------------------------------463.The last sentence“And everyone knows what happens next”impli |