TOP

职称英语理工A级模拟冲刺试题精选(十五)
2010-09-11 12:57:52 来源: 作者: 【 】 浏览:2045次 评论:0
e observed in the X-rays and gamma rays, but it''s something that needs to be more studied," he says. Supernova researcher Chris Fryer of the Los Alamos National Laboratory in Los Alamos, New Mexico, US3 , says the deaths of these stars are difficult to simulate, and he is not sure whether the researchers have proven their Case that they explode in the process.

 

 

参考答案: C     答案解析: The black hole could dwindle its size considerablyv

1Something destructive could happen to a star that gets too close to a black hole. Which of the following destructive statements is NOT mentioned in the passage?

 A.The black hole could tear apart the star.

 B.The black hole could trigger a nuclear explosion in the star.

 C.The black hole could dwindle its size considerably

 D.The black hole could devour the star.

 

参考答案: A     答案解析: whether nuclear reaction would occur.

2 According to the third paragraph, researchers differed from each other in the problem of

 A.whether nuclear reaction would occur.

 B.whether the stars would increase its density and temperature.

 C.whether shock waves would occur.

 D.whether the uneven forces would flatten the stars.

 

参考答案: D     答案解析: The black hole would completely devour the star.

3According to the fourth paragraph, which of the following is NOT true?

 A.No nuclear explosion would be triggered inside the star.

 B.The star would be destroyed completely.

 C.Much of the star''s matter thrown by the explosion would be beyond the black hole''s reach.

 D.The black hole would completely devour the star.

 

参考答案: C     答案解析: The torn star''s matter will swirl into the black hole.

4What will happen several months after the explosion of the star?

 A.The star''s matter will move further away from by the black hole.

 B.The black hole''s matter will heat up.

 C.The torn star''s matter will swirl into the black hole.

 D.The black hole''s matter will release ultraviolet light and X-rays.

 

参考答案: B     答案解析: Tearing apart.

5According to the context, the word "disruption" in Paragraph: 6 means

 A.

 B.

 C.

 D.

 

补全短文

每题2分,共10

1、  阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后面有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放回文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置上。

  So What

  A man was coming home late one nightabout three oclock in the morningwhen he saw a guy standing in front of a house with a horse. The man with the horse stopped him and said,“ 46

  “Well, what would you like me to do? asked the passer-by.

  “I want you to help me get this horse upstairs.

  “Why?

  “ 47 I havent got time to explain. Would you just help me, please?

  Together they pushed the horse up the steps and into the hallway, then up three flights of stairs and into the man?s flat. When they got inside, the man with the horse said,“ 48

  Fearful that he might be dealing with a mad man, the passer-by helped the man lift one foreleg(前腿)then the second foreleg, then one hind(后面的)leg, then the second hind leg, and there stood the horse in the bathtub.

  “Now, said the passer-by, would you mind telling me what this is all about?

  “Well, said the man with the horse,“Ill tell you. Ive got a brother?in-law who lives here with me. 49 I cant tell him anything. No matter what I tell him, he says, So what!No matter what information I giv

Tags:职称英语模拟冲刺 责任编辑:w48225117
】【打印繁体】【投稿】【收藏】 【推荐】【举报】【评论】 【关闭】 【返回顶部
上一篇2010职称英语考试综合类A级模拟试.. 下一篇没有了

相关栏目

最新文章

推荐文章

网站客服QQ: 960335752 - 14613519 - 48225117