he patient and may interfere with the patient's emotional adaptation," Ubel says. "I don't think we should take hope away. But I think we have to be careful about building up people's hope so much that they put off living their lives." The research was funded by the National Institute on Child Health and Human Development. Smith was supported by a career development award from the Department of Veterans Affairs.
参考答案: B 答案解析:
1What could be the message of the passage?
A.Giving up hope means giving up happiness. B.Letting go of hope is at times a better choice. C.Hope is what makes people move on. D.Hope frequently gets in the way of happiness.
参考答案: A 答案解析:
2The other group was not as happy because
A.they accepted their current situation B.they were anxious to get better C.they missed their previous life D.they refused to play cards
参考答案: A 答案解析:
3One group of the patients was happier because
A.they made the best of their current situation B.they were good at playing function C.they regarded normal bowel function D.they were promised another operation
参考答案: B 答案解析:
4What had happened to the patients under study?
A.They had just survived an accident. B.They had just had an operation. C.They had just injured their colons. D.They had just made some pouches.
参考答案: D 答案解析:
5Chronically ill patients may be happier
A.if they keep thinking of their past B.if they believe they’ll recover C.if they put off moving on D.if they manage to get on with their life
补全短文
(第46~50题,每题2分,下面的短文有5处空白,短文后有6个句子,其中5个取自短文,请根据短文内容将其分别放回原有位置,以恢复文章原貌。共10分)1、Houses of the Future What will houses be like in thirty years’ time? No one really knows, but architects are trying to predict. __________________(46). Future houses will have to be flexible. In thirty years’ time even more of us will be working from home. So we will have to be able to use areas of the houses for work for part of the day and for living for the rest. Families grow and change with children arriving growing up and leaving home. __________________ (47). Nothing will be as fixed as it is now. The house will always be changing to meet changing needs. Everyone agrees that in thirty years’ time we will be live in “intelligent” houses. We will be able to talk to our kitchen and discuss with them what to do. Like this, “We’ll be having a party this weekend. What food shall we cook?” __________________ (48). We will be able to leave most of the cooking to the machines, just tasting things from time to time to check. The house of the future will be personal- each house will be different. _____________(49). You won’t have to paint them- you’ll be able to tell the wall to change the color! And you don’t like the color the next day, you’ll be able to have a new one. __________________(50).
参考答案: D 答案解析:
150
A.What will our home be like then? B.And the machine will tell us that food we will have to buy and how to cook it. C.You will be able to change the color of the wall easily. D.The only thing you won’t be able to do is move the house somewhere else! E.The house of the future will have to grow and change with the family. F.The kid might take their bedrooms with them as they leave.
参考答案: C