微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员、事业编、教师等考试资料40G!
1According to the passage, who the word "minority" refer to in the last sentence of the second paragraph?_______ A.women and immigrantsB.African Americans and HispaniesC.the American populationD.none of the above 参考答案: D 从文章的第二段我们可以了解到美国劳动力的一些组成元素,包括女性、移民、非洲裔美国人、西班牙裔美国人等等,但是这里说的少数民族不仅指非洲裔美国人西班牙裔美国人,它应该大于非洲裔美国人、西班牙裔美国人、一些女性,当然不是所有的美国人口都是少数民族,因此选[D]。----------------------------------------2Texas Instruments'' strategies for enhancing diversity not include_____. A.recruiting planB.diversity trainingC.setting up of a networkD.a staff-rewarding compensation program 参考答案: C 判断这一题的选项,我们可以从第五段中获取足够的信息。第五段第一句话说,"At Texas Instruments, strategies for enhancing diversity include an aggressive recruiting plan, diversity training, mentoring, and an incentive compensation program that rewards managers for fostering diversity." 从这句话我们可以判断[A][B]是正确的,[C]是错的,应该是对经理的补偿制度;[D]项也是正确的,也是该公司的一项策略。----------------------------------------3How do you understand the part "who they are" in the sentence "Disney hopes to convince them that the organization understands, respects, and values who they are."? A.It here means that Disney can remember all its employees'' names.B.It here means that Disney will value and respect each employee''s own characteristics and abilitiesC.It here means that Disney think all the employees have the same characteristicsD.It here means that Disney will require the employees to be the same no matter who they are 参考答案: B 本题考查理解能力。根据课文第七段内容,迪斯尼公司的多元文化主管希望其主题公园的游客们能够感受到迪斯尼员工多元文化的氛围。为了吸引具有不同文化背景的员工,迪斯尼希望让员工相信公司会理解、尊重与珍惜每一个员工。这里所谓的珍惜每一个员工,是表示尊重他们身上展现的不同,包括他们的能力、信仰和习惯、文化上的不同。---------------------------
|