微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员、事业编、教师等考试资料40G!
1The word "ubiquitous" (Line 2, Paragraph 3) most probably means_____. A.tomnipresenB.popularC.commonD. usual 参考答案: A 猜词题。根据上下文来判断该词的意思,文章第四段讲述当时由于加拿大教会和环境组织因害怕制造容器大量使用塑料,所以发动了许多运动。而因为Nalgene瓶子可以重复使用,具有环保特征,因此在校园和许多地方应该是普及了,到处能看得到了。答案为A。----------------------------------------2Which one of the following statements is TURE of the local law passed by San Francisco’s board of governors? A.this law forbade the use of B.P.A. in food containers for childrenB.this law was not enforced because of an industry lawsuit that was against the use of B.P.AC.this law was revised to allow B.P.A. be used in children’s productsD.this law went into effect before B.P.A. was removed 参考答案: C 细节题。文章第四段提到旧金山州长会议曾经就通过了一项法律,该法律禁止在儿童产品中使用B.P.A., 但是这个法律还没有实施的时候,就因为有一个行业诉讼,B.P.A.就从这项法律中免去了。可以推测,该法律可能同时规定了几种化学物质都不能用于儿童产品制造中,后来只是重新修订了该法律,将B.P.A.除去了。因此,答案C符合题意。----------------------------------------3According to Tom Cummins, which one of the following is NOT true of B.P.A.? A.B.P.A. is rarely tested and scrutinized so intenselyB.The testing and scrutiny done to the other chemical are no comparison with that to B.P.AC.That Polycarbonate bottles containing B.P.A. are not dangerous to humans is supported by multiple evidenceD.Polycarbonate bottles containing B.P.A. can be used safely by humans. 参考答案: B 细节题。这个题目是有关汤姆·卡明斯的看法的,这在第五段提及。选项A、B都是他陈述的前半部分内容,关键看这个句子如何理解:Rarely has a chemical been the subject of such intense scientific testing and scrutiny,意思是说很少有一种化学物质能受到这么严格的测验,意思是B.P.A. 受到的测验很严格,那么选项A是错误的。选项CD符合后半句的陈述。----------------------------------------4From the separate expert panel report it can be inferred that____. A.B.S.A. has no effect on reproductionB.B.
|