设为首页    加入收藏

事业单位考试省级导航

全国 A安徽 B北京 C重庆 F福建 G广东 广西 甘肃 贵州 H河南 河北 湖南 湖北 黑龙江 海南 J江苏 江西 吉林 L辽宁 N内蒙古 宁夏 Q青海 S山东 山西 陕西 四川 上海 T天津
     X新疆 西藏 Y云南 Z浙江 更详细省市县级导航 事业单位招聘专用题库 事业单位考试历年真题 真题+讲义=免费

事业单位考试大纲必考点、题库高频试题汇总-压中真题已成为一种习惯

习主席重要讲话 "十四五"规划 2017一号文件 十八大报告 十八届五中全会 中国政府与政治 马哲 毛概 邓论和三个代表 科学发展观 法理学与宪法 公文写作 公务员法 管理常识 行政法 经济 经济常识 经济法 科技生活 民法 人文历史 商法 社会公德 事业单位知识 宪法 刑法 政治经济学 中共党史 中国特色社会主义 定义判断 片段阅读 数学运算 选词填空 地形地势 高科技产业 工业 海洋资源 行政区划 河流湖泊 疆域 交通运输业 民族 农业 气候 人口 水资源 土地资源 自然资源 时事政治

2013年山东省临沂市事业单位招聘考试真题含答案(五)
2015-05-05 21:34:03 来源:91考试网 作者:www.91exam.org 【
微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员、事业编、教师等考试资料40G!
onists.

B. Nationalists.

C. Loyalists.

D. Local officials.

参考答案:B

·  (133). The direct cause of the protest going on now is that (  )

A. Delayed flights.

B. Angry people.

C. Smog.

D. Hosting Olympics.

参考答案:D

·  (134). What does the underlined phrase “off the charts” probably mean?(  )

A. record high

B. entertaining

C. confusing

D. invisible

来源:91考试网 91eXAm.org

参考答案:A

·  (135). According to the news report, what does Beijing have in common with Los Angeles?()

A. Delayed flights

B. Angry people

C. Smog

D. Hosting Olympics

参考答案:C

阅读理解题四

·  (136). 
Which of the following can be the main idea of the text?(  )

A. give children freedom to spend money.

B. pay children for common house work.

C. let children understand business works.

D. help children learn about personal finance.

参考答案:C

·  (137). Which of the following is NOT mentioned as one of the ways children can deal with money?(  )

A. Donating their money to the poor.

B. Buying a desirable new cell phone.

C. Setting costly goals for themselves.

D. Saving it in a personal bank account.

参考答案:C

·  (138). What does the writer intend to do through the last paragraph?(  )

A. To show the importance of children allowance.

B. To explain how compounding interest works.

C. To justify the habit of saving money.

D. To promote a new bank service. 

参考答案:B

·  (139). According to writer, children can benefit from receiving an allowance()

A. because their mistakes don't cost much

B. because they can spend money at will

C. because they can learn to save money

D. because they can learn to manage money

参考答案:D

·  (140). According to the text, it is considered a bad idea for parents to()

A. give children freedom to spend money

B. pay children for common house work

C. let children understand business works

D. help children learn about personal finance

参考答案:D

 

Tags:
】【打印繁体】 【关闭】 【返回顶部
下一篇2014年山东省临沂市事业单位招聘..

网站客服QQ: 960335752 - 14613519 - 791315772