微信搜索关注"91考试网"公众号,领30元,获取公务员、事业编、教师等考试资料40G!
1Which of the following statements about migrants to colonial North America is supported by information in the text? A.A larger percentage of migrants to colonial North America came as indentured servants than as free agents interested in acquiring land.B.Migrants who came to the colonies as indentured servants were more successful at making a livelihood than were farmers and artisans.C.Migrants to colonial North America were more successful at acquiring their own land during the eighteenth century than during the seventeenth century.D.By the 1730''s,migrants already skilled in a trade were in more demand by American employers than were unskilled laborers. 参考答案: D 这是一道审题定位题。题干中的“migrants”一词暗示本题的答案信息在第一段或第三段,因为这两段的首句都含有“migrants”一词。又根据题干中的“supported”一词,我们可以推断出本题的答案信息来源应该在原文的第三段,因为作者应该在第三段提出相应证据来“支持”(supported)自己的观点。通过仔细阅读和理解第三段,尤其是第三段的尾句,我们可以推导出本题的正确选项应该是D.考生在解题时一定要有审题定位的能力,更要具备善于理解原文中启承转合所传达的含义。----------------------------------------2The author of the text states that Bailyn failed to A.give sufficient emphasis to the cultural and political interdependence of the colonies and England.B.describe carefully how migrants of different ethnic backgrounds preserved their culture in the United States.C.take advantage of social research on the experiences of colonists who migrated to colonial North America specifically to acquire land.D.relate the experience of the migrants to the political values that eventually shaped the character of the United States. 参考答案: D 这是一道细节理解题。题干中的“failed”一词暗示本题的答案信息应该在尾段,因为尾段中含有“fails”一词。根据阅读和理解首段尾句,我们可以推导出本题的正确选项是D.考生在解题时一定要善于理解原文中所传达的中心含义。----------------------------------------3Which of the following best summarizes the author''s e